Wesco fejlesztő játékok

Figyelem! A Wesco fejlesztő játékok esetében a szállítási idő akár 1-5 hét is lehet.

Wesco fejlesztő játékok

A Wesco fejlesztő játékok az EU-ban készülnek, ahol a cég több, mint 40 éve azon dolgozik, hogy minél eredményesebben fejlessze a 0-12 év közötti gyerekeket. Elsődleges számukra a vásárlói és a felhasználói elégedettség, a minőség a védjegyük. A környezetre gyakorolt hatások csökkentése érdekében környezetbarát termékeket terveznek és válogatnak, hiszen a cég elkötelezett a gyermekek jövője és a bolygó felé, így egyre több rajongójuk van a környezettudatos vásárlók között.

Minden termék 2008 óta hitelesített ISO minősítéssel rendelkezik és több termék esetében 10 év garanciát vállalnak. A Wesco fejlesztő játékok széles termékválasztékában minden eszköz, fejlesztő játéko megtalálható, amire egy bölcsődének, óvodának, napközinek, iskolának, speciális gyermekotthonnak szüksége lehet a 0-12 éves korosztály körében. Folytatás a lap alján..

A megfelelő termék kiválasztásához a Wesco különböző jeleket használ, így például a „mágneses elem” jel felhívja a figyelmet arra, hogy az eszköz mágneses elemet tartalmaz, így az erre való érzékenység esetén fokozott figyelemre van szükség. A kisebb gyerekek esetében gyakori, hogy mindent a szájukba vesznek, így a nekik készült játékokon megtalálhatjuk azt a jelzést, mely biztosít minket arról, hogy az eszköz nem tartalmaz ftalátokat.

A környezetbarát termékeken található jel arra utal, hogy ezek nem károsítják a környezetet. Ilyenek például a vízbázisú festékek, amelyek aldehid és ammmóniamentesek, így megfelelnek az európai ökológiai szabványoknak. A termékek állandó minőségét biztosító jel garantálja, hogy ezek megfelelnek a jelenlegi Francia és Európai Szabványoknak.

1984-ben a Wesco volt az első tervező és gyártó, aki szivacsos, nagymotoros képességeket fejlesztő eszközöket fejlesztett. A gyógypedagógusokkal együttműködve tervezték, hogy segítse a gyermekkori készségek fejlődését: spontaneitást, természetességet, kísérletezést, mozgást. Ebben az életszakaszban a gyermekek testi, szellemi és lelki fejlődését is nagymértékben befolyásolja az, hogy mennyi idő és milyen minőségű eszközök állnak a rendelkezésükre.

Mai digitalizált világunkban különösen fontos, hogy a mozgás irányába csábítsuk a gyerekeket. Ebben a Wesco fejlesztő játékok, mozgásos fejlesztő eszközök nagy segítségünkre lesznek, hiszen vidám, élénk színekkel, izgalmas formákkal hívják játékba a kicsiket. Minden elem ftalátmentes, ezáltal biztonságos a kisebb gyerekek esetében is.

Az ovisok szívesen használják, hiszen anyaguk puha, ám stabil. Több év használat után sem deformálódik, így hosszú távra tervező, környezettudatos vásárlóink nagy örömére szolgál egy-egy modul beszerzése és éveken át tartó használata. A Wesco a legmesszebbmenően szem előtt tartja a vásárlói igényeket, így számtalan elemből választhatnak a helyi sajátosságokat és a gyermekek igényeit figyelembe véve.

A „Dobogó Blokk Modul” készlet rendelkezik egy plusz funkcióval is a sokoldalú fejlesztésen túl, hiszen az óvodai versenyek során elért első helyezettek díjátadásakor is jó szolgálatot tehet. Minden modul megfelel az NFS 54-300-as szabványnak: motoros tevékenységek biztonsága.

Az alkotás, építés már egészen kicsi kortól lételeme a gyerekeknek, ezért a Wesco egy olyan építőtéglát fejlesztett ki, ami nem csak a gyerekek kreativitását, nagymotoros képességeit, hanem a térlátását is nagy mértékben fejleszti, hiszen a mérete a valódi tégla méretéhez hasonló. Nagyon ellenálló, 80kg-ig egy felnőtt súlyát is képes megtartani.


Az ARCHIbloc karton tégla nagyon könnyű és biztonságos a gyerekek számára, miközben rendkívül szilárd is. Újrahasznosítható kartonpapírból, a rajta lévő minta ehető festékből készült.

A barkácsolás, festés egy nagyon kedvelt tevékenység a legkisebbektől egészen a kisiskoláskor végéig, miközben észrevétlenül történik meg az ujjak csontosodása, azaz egyre erősebbé válnak azok a csontok, izmok, amelyek a későbbi iskolai írástanulás alapjait képezik. Ezért nagyon fontos, hogy bölcsődés, óvodás, iskolás gyermekünknek minél több lehetőséget adjunk a festékek sokoldalú használatára. Itt nem csak az ecsettel való festésre gondolunk, hanem a különböző technikák kipróbálására is, mint például a jól bevált krumplinyomda, festés ujjbeggyel, szivaccsal. Ezek mind-mind más izmokat dolgoztatnak meg a kicsik kézfejében, ezáltal iskoláskorra kialakul egy megfelelően érett, fejlett izomcsoport, csontozat, ami lehetővé teszi az írás zökkenőmentes elsajátítását.

Kiemelten fontos, hogy a gyermeknek sikerélménye legyen alkotás közben, hiszen ez motiválja őt további cselekvésre, alkotásra, ezért lényeges, hogy a kiválasztott festéknek milyen a fedőképesége. Akkor tud igazán örülni egy festett képnek gyermekünk, ha azon a színek élénkek, a papír nem ázik el az újabb és újabb festékréteg felvitelekor, mert a festék színt tartalmaz, nem pedig vizet. A Wesco vízfesték ezért élénk színekkel és nagy fedőképességgel rendelkezik.  

Papírra és fára ecsettel, hengerrel, bélyegzővel vagy ujjal felvihető és száradás után lakkozható. Szappanos vízzel lemosható. Egyenletes, sima és puha, nem reped meg a száradási folyamat során, és könnyen felvihető a legtöbb porózus felületre: karton, fa, kerámia, műanyag stb.

A sok-sok játék után nagyon fontos, hogy gyermekünknek legyen lehetősége a megfelelő minőségű és idejű pihenésre. Életünk nagy részét alvással töltjük, így mi felnőttek is igyekszünk jó minőségű fekhelyet választani magunknak.

Gyermekeink ennél is több időt töltenek alvással, hiszen rengeteget mozognak, sok új információt gyűjtenek a nap folyamán, amit alvás közben dolgoznak fel, valamint a regenerálódás folyamata is ekkor zajlik.

A Wesco egymásba rakható ágyak könnyűek az új alumínium szerkezetnek köszönhetően és könnyedén mozgathatóak. Stabilak, nem deformálódnak, 10 éves garanciával kerülnek a felhasználókhoz. Mosható huzattal rendelkeznek. Higiénikusak, mivel antibakteriális és penészálló szövettel készülnek, a széles nyílású lábak biztosítják a könnyebb tisztítást. Maximálisan biztonságos, hiszen nincsenek éles szegélyek a fektetőn.

Egymásra rakható akár 25 fektető. Ftalát mentes, így a kisebb gyerekeknél is biztonsággal használható. Megfelel az XPS 54 045 szabványnak és a 91-1292-es számú gyermekvédelmi rendeletnek. Több vidám színben készül: narancs, piros, kék, zöld, világos szürke.

Gyermekeink szívesen játszanak a földön ülve, fekve, a legtöbb mozgást is a padlón végzik, ezért fontos, hogy több szempontból is megfelelő legyen ez a terület számukra, hiszen így tudnak elmélyülten, kreatívan játszani.

Elsődleges szempont gyermekeink egészsége, ezért a Wesco szőnyegeket kifejezetten a kicsik szükségleteinek figyelembevételével alkották meg. Megfelelő vastagsággal rendelkeznek, így biztosítják a kellő szigetelést egy hűvösebb padló esetén is.

A puha felület kellemes érzést biztosít játék közben. Vízzel moshatóak, hiszen tudjuk, hogy ebben az életszakaszban könnyen szennyeződhetnek a naponta használt eszközök. Nincsenek rajta zsinórok, veszélyes elemek, valamint nem tartalmaznak ftalátokat, így már 12 hónapos kortól teljes biztonsággal használhatóak.

Amennyiben nem csak szőnyeget szeretne vásárolni, hanem tárolódobozt is a szőnyegen használatos játékoknak, úgy tökéletes választás a „szőnyeg vagy tároló 8 járművel” termék, amely jó szolgálatot tehet kisebb lakásban vagy akár nyaralás során, ahol összehajtva elfér a bőröndök mellett az autóban.

Gyermekünknek is nagy segítség a rendrakási szokások kialakítása során, hiszen a játékot befejezve pár egyszerű mozdulattal rendet varázsolhat szobájában. Kiváló választás bölcsődéknek, óvodáknak, saját gyermekünknek vagy ajándékba, ha a helytakarékos, eredeti és praktikus megoldásokat kedveli.

A szőnyeg minősége lehetővé teszi, hogy a testvér/ testvérek is élvezzék előnyeit, hiszen anyagösszetétele és a gyártás során használt technológiák hosszú élettartamot biztosítanak. Ezáltal mi is hozzájárulhatunk a bennünket körülvevő hulladékok mennyiségének csökkentéséhez, hiszen nem keletkezik belőle szemét pár év használat után. 

Minden környezettudatos döntés hozzájárul ahhoz, hogy gyermekeink számára élhető jövőt biztosítsunk.