Wesco fejlesztő játékok -Explor'action

Figyelem! A Wesco termékeknél a szállítási idő akár 1-5 hét is lehet.

 


12termék 112
Gyártó:
Wesco
Származási ország:
Franciaország
Wsfind Kategória:
575
Rendelhető
68 460 Ft
12termék 112

A Wesco Explor’action egy olyan játékszett, amely lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy különböző mozgásélményeket éljenek át beltéren vagy kültéren. A szett többféle elemet tartalmaz, például lejtőket, lapokat, alapköveket, karikákat, amelyekkel sokféle pályát lehet kialakítani és könnyen változtatható a nehézségi szint azzal, hogy az elemeket a földön vagy a alapkövekben lévő résbe helyezzük. Ez a moduláris rendszer lehetővé teszi, hogy végtelen számú pályát hozzunk létre, és minden nap új kalandot éljünk át a gyerekekkel. Az Explor’action blokkok segítik a gyerekeket abban, hogy fejlesszék a mozgásukat, bizalmat szerezzenek, kezdeményezzenek és bízzanak a fizikai képességeikben.

A Wesco Explor’action szett több előnnyel is rendelkezik:

  • Biztonság: A blokkoknak nincsenek éles sarkai, így nem okoznak sérülést.
  • Magas ellenállás: A blokkok elbírják több gyerek vagy egy felnőtt súlyát is.
  • Könnyűség: A blokkokat a gyerekek is könnyen el tudják mozgatni.
  • Higiénia: A blokkok könnyen tisztíthatók és fertőtleníthetők.
  • Könnyű összeállítás: A blokkok egyszerűen összeilleszthetők és nem kell hozzájuk semmilyen rögzítőelem, ami elveszhetne vagy veszélyes lenne.
  • Tartósság: A blokkok olyan anyagokból készülnek, amelyek alkalmasak kültéri használatra (fa kompozit, UV-védett nagy sűrűségű műanyag, alumínium).

A Wesco Explor’action szett egy pedagógiai útmutatóval is rendelkezik, amely segít a pályák tervezésében és a gyerekek fejlődésének követésében. Ez a játékszett egy remek eszköz a gyerekek mozgásfejlesztéséhez és szórakoztatásához.

Szűrés
Ár
 (Ft)
35 550 Ft - 345 740 Ft
Gyártó
Származási ország
Szélesség
 (cm)
4 cm - 165 cm
Magasság
 (cm)
10 cm - 100 cm
Hossz
 (cm)
53 cm - 290 cm
Korosztály
Termék státusza