Szőnyegek, párnák, puha fészkek

Figyelem! A Wesco termékeknél a szállítási idő akár 1-5 hét is lehet.


152termék
Gyártó:
Wesco
Rendelhető
6 613 Ft
 
152termék

Baba és gyermek játszószőnyeg
A babaszoba másik lényeges eleme: a játszószőnyeg. A baba játszószőnyegek a gyermek motoros és kognitív képességeinek fejlesztésére szolgálnak. Lehetővé teszik különböző érzékszervek, például látás, tapintás és néha hallás stimulálását interaktív elemeiknek köszönhetően. A játszószőnyegek biztonságos és ösztönző játékteret biztosítanak gyermekeik számára.
A játszószőnyegek mellett ebben a kategóriában találsz fal- és padlóvédő szőnyegeket , hogy a gyerekek biztonságosan, sérülés nélkül játszhassanak, valamint színes mintázatú dekoratív szőnyegeket gyerekeknek.
Puha fészkek
A puha fészkek ultra-puha anyagból készülnek. Agyermekek szabadon mozoghatnak, és pihenhetnek a kényelmes fészkekeben emellett a biztonság érzését adják számukra.
Fejlesztő- és pihenő szőnyegek
Akár ülnek, fekszenek vagy másznak, a kicsik örömmel fedezik majd fel ezeket a színes szőnyegeket. Különböző hang- és tapintás- effektusainak köszönhetően a szőnyegek segítenek az ok és okozat közötti összefüggéseket, amely elengedhetetlen a kicsig fejlődéséhez. Minőségi erős és könnyen tisztítható anyagokbók készülnek. A gyerekek fekhetnek, ülhetnek, mászhatnak rajta, teljes kényelemben. A modelleken ráerősített puha részek vannak, melyek emelik a szórakozás színvonalát. A nagy méret lehetővé teszi a csoportos foglalkozás levezetését amikor egyszerre több gyermek is helyet foglal a szőnyegen. A patkó alakú párna abban segíti a gyermeket hogy a felülés kezdetén megtalálja az egyensúlyt, megérezze a biztonságt és látja a körülötte zajló dolgokat.
Óriás puha állatok
Ezek az ellenállhatatlanul szeretetleméltó állatok hamar a kicsik kedvencévé vállnak. Vattával tömött óriás állataink párnák és játtszó társak egyben, a huzat garantáltan azo szinezéktő mentes szövetből készült, polieszter szálas töméssel.

Szűrés
Ár
 (Ft)
6 613 Ft - 604 860 Ft
Gyártó
Termék státusza