Hullám lépcső többfunkciós tartótömb - blokkmodul
Hullám lépcső többfunkciós tartótömb - blokkmodul
141 830 Ft 
133 941 Ft

Hullám lépcső többfunkciós tartótömb - blokkmodul

Hullám lépcső többfunkciós tartótömb - blokkmodul
Hullám lépcső többfunkciós tartótömb - blokkmodul
Hullám lépcső többfunkciós tartótömb - blokkmodul

Wesco fejlesztő játékok

Wesco oktató játékok

Wesco Hullám lépcső többfunkciós tartótömb - blokkmodul

Rendelhető
6
141 830 Ft 
133 941 Ft
Kezdete: 2024.04.01   Vége: 2025.04.01
Kedvezmény: 6
Megtakarítás 7 889 Ft
Részletek

Figyelem! A Wesco fejlesztő játékok esetében a szállítási idő akár 1-5 hét is lehet.

 

Wesco Hullám lépcső többfunkciós tartótömb - blokkmodul

Nagyon erős szövet: bevont szövet jersey-alapon, erősített nylon fonallal. Ez a burkolat nem okoz sérülést. Ellenálló varrás: minden modul varrott, cippzár nélkül. A hímzett varrással lezárjuk a modulokat.

Hullám lépcső többfunkciós tartótömb - blokkmodul könnyen tisztítható: a vinyl borítás puha ruhával és langyos szappanos vízzel vagy tisztítószerünkkel könnyen tisztítható.

 

Hullám lépcső többfunkciós tartótömb - blokkmodul tartalma:

1 Hullám lépcső alakú többfunkciós tartótömb

Hullám lépcső többfunkciós tartótömb - blokkmodul alapterülete:


Hossz: 90cm
Szélesség: 60cm
Magasság: 60cm

  • 24kg/m3 poliészter szivacs.
  • Hosszú élettartamú.
  • Nem veszíti el formáját.
  • Tömör, kényelmes szivacs.
  • Oktatókönyvvel szállítjuk.
  • 3 év garancia.
  • Megfelel az NFS 54-300-as szabványnak: Motoros tevékenységek biztonsága.
  • M2 tűzállóságú anyag.
  • Ftalát mentes.
  • 3 éves kortól, felnőtt felügyelete mellett.

A Wesco-ról:

 

Gyermeknevelés egy fejlődő világért, ez az egyedülálló Wesco mottója.

 

Minden, amire 0-12 éves korig egy gyermeknek szüksége lehet a harmonikus és sokoldalú fejlődéséhez. Egyedi, színes, vidám és nagyfokú fejlődést biztosító eszközök bölcsődéknek, óvodáknak, napköziknek, iskoláknak, speciális gyermekotthonoknak.

 

Az Európa szerte ismert és elismert Wesco termékek megváltozott képességű gyermekek esetében akár 18 éves korig is segíthetik a fiatalok fejlődését.

 

A Wesco volt az első tervező és gyártó, aki 1984-ben szivacsos, nagymotoros képességeket fejlesztő eszközöket, játékokat fejlesztett.

 

A francia központú vállalat több, mint 50 országban van jelen napjainkban. A játékok, eszközök tervezéséhez, fejlesztéseikhez éppen ezért hatalmas tudásanyagból meríthetnek ihletet.

 

A fejlődés több szegmensét is lefedő eszközeik között megtalálhatóak a kézügyesség fejlesztő játékok, memória fejlesztő játékok, logikai fejlesztő játékok, térlátás fejlesztése, síkbeli tájékozódás fejlesztése, kreatív fejlesztő játékok.

 

Továbbá sokoldalúan biztosítják gyermeke számára a fejlődést a szenzoros fejlesztő játékok, kognitív fejlesztés óvodásoknak, tapintás fejlesztő játékok, térbeli tájékozódást fejlesztő játékok.

 

"A gyógypedagógusokkal együttműködve terveztük, hogy segítse a gyermekkori készségek fejlődését: spontaneitás, természetesség, kísérletezés, mozgás."


"Több mint 40 éve azon dolgozunk, hogy minél eredményesebben fejlesszük a 0-12 év közötti gyermekeket."

 

"Fejlesztő eszközeink segítik a gyermekek mozgásának kialakítását a nagymozgásoktól a finom motorikus mozgásokig, az egyensúly érzékének fejlesztését, a koordinációs készség, a hallás, tapintás, szaglás, valamint minden olyan készség fejlesztését, amelyre egy iskolás korú gyermeknek az iskolába történő zökkenőmentes beilleszkedésre szüksége van."

 

"A bölcsődék és óvodák igényeinek megfelelően termékeink kifejlesztésekor elsődleges szempontok a hatékony készségfejlesztés, az egyszerű tárolhatóság, és a tartósság."

 

"Célunk az új gondolatok megismertetése a gyermekekkel foglalkozó pedagógusokkal, illetve az Ő újító gondolataik beépítése az európai gyermekfejlesztési gyakorlatba."

 

"A vásárlói elégedettség elsődleges! - Meghallgatni és a lehető legjobb megoldást kínálni. - Ez a cél!"

 

"A minőség a védjegyünk! - A tervezéstől a vásárlók kiszolgálásáig, a szabványoknak megfelelve, a minőség az egyik alapértékünk. Ezen alapul vásárlóink elégedettsége."

 

"Termékeink mindenki számára elérhetőek! - A termékeket úgy fejlesztettük, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek, ezzel támogatva az egymás felé nyitás lehetőségét."

 

"Elkötelezettek vagyunk a gyermekek jövője és a bolygónk felé! - A környezeti hatások csökkentése érdekében környezetbarát termékeket terveztünk és válogattunk. Termékeink 2008 óta hitelesített ISO 14001 minősítést kapnak."

 

"Gondoskodni a kreatív tehetségekről, akik a jövőben a világra vigyáznak. - Egy dolog biztos, minden gyermekben ott lapul a tehetség! A világ és önmaga felfedezésén keresztül, bátorságot szerezve kis felfedezőkké válhatnak... - Gyermeknevelés egy fejlődő világért."

Adatok
Gyártó
Wesco
Származási ország
Franciaország
Szélesség
60 cm
Magasság
60 cm
Hossz
90 cm
Garancia
3 év
Cikkszám
00158
Tömeg
15 kg/db
A vásárlás után járó pontok
1 339 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek