Prémium Babatermékek

Figyelem! A Wesco fejlesztő játékok esetében a szállítási idő akár 1-5 hét is lehet.

Wesco babatermékek

A Wesco termékek az EU-ban készülnek, ahol a cég több, mint 40 éve azon dolgozik, hogy minél eredményesebben fejlessze a 0-2 év közötti gyerekeket. Elsődleges számukra a vásárlói és a felhasználói elégedettség, a minőség a védjegyük. A környezetre gyakorolt hatások csökkentése érdekében környezetbarát termékeket terveznek és válogatnak, hiszen a cég elkötelezett a gyermekek jövője és a bolygó felé, így egyre több rajongójuk van a környezettudatos vásárlók között.

Minden termék 2008 óta hitelesített ISO minősítéssel rendelkezik és több termék esetében 10 év garanciát vállalnak. A Wesco széles termékválasztékában minden eszköz, fejlesztő játék megtalálható, amire egy szülőnek, bölcsődének, óvodának, napközinek, speciális gyermekotthonnak szüksége lehet a 0-2 éves korosztály körében. Folytatás a lap alján..

BIZTONSÁGOS ÉS KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ TERMÉKEK
A Wesco elsődleges célja, magas minőségű és biztonságos termékek garantálása a gyermekek számára. A Wesco szigorúan betartja a francia és az európai szabványok követelményeit, sőt, túl is lép ezeken a korlátozásokon, mivel termékeiből kizárja a biszfenol A-t, a ftalátokat, azo színezékeket és más káros anyagokat. Minden termékünket integrált minőségi laboratóriumunk és elismert külső laboratóriumok ellenőrzik, hogy játékaink, bútoraink stb. teljesen ártalmatlanok legyenek a gyermekek számára.

TARTÓSSÁGRA GYÁRTOTT
Időtálló és rendkívül ellenálló termékeinket úgy terveztük, hogy tartósak legyenek, és generációról generációra szálljanak. Ezért választjuk ki a legjobb anyagokat (olasz műbőr, nagy sűrűségű hab, vastag fa, anti-UV polietilén stb.).