Wesco fejlesztő játékok - Szenzoros fejlesztő játékok

Figyelem! A Wesco termékeknél a szállítási idő akár 1-5 hét is lehet.


13termék 113
Gyártó:
Wesco
Származási ország:
EU
Rendelhető
142 412 Ft
Gyártó:
Wesco
Származási ország:
EU
Rendelhető
61 043 Ft
13termék 113

 Ezek a bútorok olyan játékokat és eszközöket tartalmaznak, amelyek stimulálják a gyermekek látását, hallását, tapintását, szaglását és ízlelését. Az érzékszervi tér bútorai segítenek a gyermekeknek a világ felfedezésében, a kreativitásuk és a fantáziájuk fejlesztésében, valamint a nyugalmuk és a kikapcsolódásuk biztosításában.

A weboldalon több féle érzékszervi tér bútort lehet megtekinteni és megvásárolni. Ezek között vannak olyanok, mint például:

  • A fényes univerzum készlet, amely világító köveket, kockákat és felhőt tartalmaz, amelyek változtatják a színüket és hangokat adnak ki.
  • A Wesco felfedező asztal, amely egy nagy tálcát tartalmaz, amelybe vizet, homokot vagy más anyagokat lehet tölteni. A tálcának van egy fedele is, amelyre rajzolni vagy írni lehet.
  • A fénytábla, amely egy tabletet tartalmaz, amelyre fényes mintákat vagy betűket lehet vetíteni. A tábla alatt van egy kupola vagy egy felfedező tálca, amelyben különböző tárgyakat lehet elhelyezni.
  • A szenzoros fotelek és párnák, amelyek puhaak és kényelmesek, és különböző színekben és formákban kaphatók. Ezek segítenek a gyermekeknek a pihenésben és a relaxációban.
  • A szenzoros trolly, amely egy mobil állomás, amely többféle érzékszervi játékot tartalmaz. Ezek között vannak olyanok, mint például tükrök, optikai rostok, buborékcsövek vagy légzőszivacsok.

Az érzékszervi tér bútorai minőségi anyagokból készülnek, és biztonságosak a gyermekek számára. A weboldalon részletes leírásokat és képeket találhatunk ezekről a termékekről, valamint az áraikat és a rendelési információkat. Az érzékszervi tér bútorai ideálisak az óvodákba, iskolákba vagy otthonokba, ahol a gyermekek fejlődését és boldogságát szeretnénk támogatni.

Szűrés
Ár
 (Ft)
17 295 Ft - 730 234 Ft
Gyártó
Származási ország
Termék státusza