Játékok

39termék 139
Gyártó:
Wesco
Rendelhető
40 065 Ft
Gyártó:
Wesco
Rendelhető
37 135 Ft
39termék 139

A kert varázslatos játszótérré válik: fedezze fel szabadtéri játékainkat gyerekeknek
A mozgás, a természet felfedezése és a szabad levegőn való szórakozás igazi öröm a gyerekeknek! Fedezze fel csecsemőknek és gyerekeknek szánt szabadtéri játékaink kínálatát: hordárok, robogók, talicskák, kerti szerszámok, kabinok és csúszdák, dobó- és ügyességi játékok, labdák, homok- és vízgödrök, motoros- és egyensúlyfejlesztők vagy akár játszóterek. A kertben a friss levegőn való játék számos előnnyel jár a gyermekek számára, mivel lehetővé teszi számukra a megfigyelőképesség fejlesztését és az 5 érzékszerv felébresztését. Az évszakok során a természet fejlődik és más-más látványt nyújt... elég, hogy felkeltse kicsik és nagyok kíváncsiságát! Az egyes évszakokra jellemző éghajlati veszélyek kivédése érdekében a szabadtéri játékok és játékok fából vagy rendkívül ellenálló műanyagból állnak rendelkezésre.
A kerti kalandozáshoz már egészen kicsi koruktól nélkülözhetetlen, a hordárok, egyensúlybiciklik és robogók követik a gyerekek mozgásfejlődését és életkorát. A görgők segítségével a gyerekek megtalálhatják egyensúlyukat, fejleszthetik mozgáskoordinációjukat és gyakorolhatják térbeli és időbeli jelzéseiket.
Kabinok, hinták és csúszdák: elengedhetetlen játékok gyerekeknek
A kabinok, hinták és csúszdák nagyon népszerűek a gyerekek körében, már egészen kicsi koruktól kezdve! A kiváló szocializációs helyek, a szabadtéri kabinok lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy csoportokba gyűljenek, és játékutánzatokat készítsenek, vagy bújócskát játszanak. A Wesco kabinok Franciaországban készülnek, és 100%-ban újrahasznosíthatók. A hinták és csúszdák olyan játékszerkezetek, amelyek tökéletesen alkalmasak a gyermekek motoros készségeinek fejlesztésére. A gyermek hintázás közben egy felnőtt kíséretében gyakorolja mozgásképességét és edz, hogy fokozatosan egyedül is meg tudja csinálni. A csúszdával a gyermek különféle mozgásokat él meg, amelyek különösen érdekesek a motoros készségei számára: egyensúlyban ülve és csúszva, tudja, hogyan kell leszállni érkezéskor, felfelé menni a csúszdán az ellenkező irányba, karja és lába erejével!
Fedezze fel hordárok, egyensúlykerékpárok és kerékpárok kínálatát
A egyensúlykerékpárok, triciklik és kerékpárok olyan játékok, amelyek lehetővé teszik a gyermekek motorikus készségeinek fejlesztését. Segítenek a gyerekeknek megtanulni járni, futni, egyensúlyozni, mozgásukat koordinálni és precíz gesztusokat tenni. A hordozók segítenek a gyermekek egyensúlyának és koordinációjának fejlesztésében. A Balance kerékpárok pedál nélküli kerékpárok. Gyakran 2-4 éves gyermekek használják. Az egyensúlykerékpárok segítenek a gyerekeknek megtanulni egyensúlyozni és mozgásukat koordinálni. A triciklik háromkerekű kerékpárok. 1 és 5 éves kor közötti gyermekek használják. A triciklik segítenek a gyerekeknek megtanulni pedálozni, fordulni és fékezni. A kerékpárokat 3-12 éves gyerekek használják. A kerékpárok segítik a gyerekek egyensúlyát, koordinációját, erejét és kitartását. A lovaglók, egyensúlykerékpárok, triciklik és kerékpárok olyan játékok, amelyek számos előnnyel járhatnak a gyermekek számára. Lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy fejlesszék motoros készségeiket, koordinációjukat, egyensúlyukat, erejüket és állóképességüket. Lehetővé teszik a gyermekek önálló mozgását és környezetük felfedezését is.
Korai tanulási játékok és játékok csecsemőknek és gyerekeknek
A korai tanulási játékok olyan játékok, amelyek célja, hogy segítsék a csecsemőket és kisgyermekeket érzékszervi, motoros és kognitív készségeik fejlesztésében. Gyakran színesek, szórakoztatóak és könnyen kezelhetők, így tökéletes eszközök gyermeke érdeklődésének és tudatosságának felkeltésére. A korai tanulási játékok születésüktől kezdve használhatók játszószőnyegként, hogy segítsenek a babának felfedezni környezetüket és megtanulni kezelni a különböző tárgyakat. Használhatók arra is, hogy segítsenek a fiatalabb gyermekek finom motoros készségeinek fejlesztésében és új készségek elsajátításában.
Labdamedence gyerekeknek
A labdamedence egy gyermekjáték eszköz, amely általában nylonból vagy poliészter anyagból készül, és kis műanyag golyókkal van megtöltve. A labdamedencék többféle méretű és formájúak, és beltéren és kültéren is használhatók. A labdapályák nagyszerű lehetőséget nyújtanak a gyerekek szórakozására és fejlődésére. Segíthetnek a gyerekeknek a koordináció, az egyensúly, a motoros készségek és a kreativitás fejlesztésében.

Szűrés
Ár
 (Ft)
34 274 Ft - 140 887 Ft
Gyártó
Termék státusza