Wesco fejlesztő játékok - Várépítő karton téglák

Figyelem! A Wesco termékeknél a szállítási idő akár 1-5 hét is lehet.


18termék 118
Gyártó:
Wesco
Származási ország:
Franciaország
Garancia:
1 év
Raktáron (14 db)
61 525 Ft
18termék 118

A Wesco fejlesztő játékok - Várépítő karton téglák egy olyan kreatív és szórakoztató játék, amely segít a gyerekeknek fejleszteni a térbeli képességeiket, a kézügyességüket, a logikai gondolkodásukat és az együttműködési készségüket. A játék lényege, hogy a gyerekek karton téglákból építsenek különböző várakat, házakat, tornyokat vagy akár egész városokat. A téglák könnyűek, de erősek, így nem sérülnek meg könnyen és nem okoznak sérülést sem. A téglák többféle méretben és színben kaphatók, így a gyerekek szabadon variálhatják az építményeiket. A játék alkalmas egyéni vagy csoportos játékra is, hiszen a gyerekek megoszthatják egymással az ötleteiket, segíthetik egymást az építésben és közösen alkothatnak valami szépet és érdekeset.

A Wesco fejlesztő játékok - Várépítő karton téglák több előnnyel is rendelkeznek más építőjátékokkal szemben. Először is, a karton téglák környezetbarátok, hiszen újrahasznosított anyagból készülnek és lebomlanak. Másodszor, a karton téglák olcsóbbak, mint a műanyag vagy fém építőkockák, így több darabot lehet vásárolni belőlük. Harmadszor, a karton téglák nagyobbak, mint a hagyományos építőkockák, így nagyobb és látványosabb építményeket lehet velük létrehozni. Negyedszer, a karton téglák könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők, így nem kell aggódni az elveszett vagy elromlott darabok miatt.

A Wesco fejlesztő játékok - Várépítő karton téglák egy remek választás minden olyan gyereknek és szülőnek, aki szereti az építést, a kreativitást és a fantáziát. A játék segítségével a gyerekek órákig elmerülhetnek az alkotásban, miközben fejlődnek is.

Szűrés
Ár
 (Ft)
4 484 Ft - 178 962 Ft
Gyártó
Származási ország
Szélesség
 (cm)
7 cm - 37 cm
Magasság
 (cm)
7 cm - 15 cm
Hossz
 (cm)
15 cm - 37 cm
Garancia
Termék státusza