Bútorok, kuckók, kisházak

Figyelem! A Wesco termékeknél a szállítási idő akár 1-5 hét is lehet.


20termék 120
20termék 120

Baba és gyermekbútor
A bútorok és a dekoráció elengedhetetlen elemei ahhoz, hogy biztonságos és kreatív játékteret biztosítsanak gyermekei számára. Kellemes és ösztönző környezetet teremtenek a fiatalok számára, miközben garantálják biztonságukat. A gyermekek elhelyezésére szolgáló hálószoba vagy helyiség kialakításánál fontos figyelembe venni, hogy a gyermekbútoroknak biztonságosnak, kényelmesnek és könnyen használhatónak kell lenniük.
A Wesco bútorok és dekorációk széles választékát kínálja csecsemőknek és gyerekeknek azzal a céllal, hogy kényelmesen és biztonságban érezzék magukat a saját terükben. Ebben a választékban minden szükséges dolgot megtalál a babák és gyermekek tereinek berendezéséhez és díszítéséhez.
A gyermekszoba kialakításánál fontos figyelembe venni fejlődését és jólétét. Alapvető fontosságú egy egészséges, kényelmes és ösztönző környezet megteremtése ahhoz, hogy gyermeke növekedjen és boldoguljon.
Babaágy,gyerekágy
Az ágy gyermeke jó alvásának és közérzetének legfőbb eleme, fontos, hogy az igényeinek leginkább megfelelő ágytípust válasszuk. Csecsemőknek és gyerekeknek többféle ágy létezik:
0-3 éves korig tartó rácsos ágy, amely a rácsoknak köszönhetően nagyobb biztonságot tesz lehetővé.
Az utazóágy egy hordozható babaágy, amely praktikus utazáshoz, kényelme alacsonyabb, mint egy normál ágyé, és csak átmeneti megoldásként használható.
Az alacsony ágy átmenetet biztosít a kiságy és a kiságy között 0/6 hónapos és 3 vagy 4 éves kor közötti kisgyermekek számára. Bátorítja a függetlenséget, minimalizálja a leesés kockázatát és könnyen tisztítható. A fészek matrac kontúrja a gyermekek számára is hozzáférhető, és lehetővé teszi számukra, hogy felszabadítsák mozgásukat.
Babaszoba berendezése
A baba sok időt fog alvással tölteni, az alvás elengedhetetlen a baba fejlődéséhez és növekedéséhez, ezért kulcsfontosságú annak biztosítása, hogy a baba kényelmes és biztonságos környezetbe kerüljön. A baba szobájának megfelelő felszerelése és a lehető legjobb alvási feltételek biztosítása érdekében tanácsos olyan matracot választani, amely kemény, ugyanakkor kényelmesen megtámasztja a hátát alvás közben. Ügyeljen arra is, hogy illeszkedjen az ágy méretéhez, hogy gyermeke ne tudjon becsúszni a matrac és az ágy falai közé.
Matracvédőket is találsz, nagyon hasznosak, mert éjszakai baleset esetén könnyen moshatók. Az ágynemű
kiválasztásakor javasoljuk, hogy puha pamut lepedőket és takarókat válasszon, hogy a legjobban illeszkedjen a baba törékeny bőréhez. Ideális születésnapi ajándék és elválaszthatatlan társa a gyermek örömében és bánatában, a bújós játékot puha anyagokból, apró elemek (pl. gombok) nélkül válasszuk, olyan formával, hogy könnyen kezelhető legyen.
Etetőszékek, ülésmagasítók
Az étkezés egy különleges pillanata a babához való kötődésnek , ehhez fedezze fel etetőszékeinket és ülésmagasítóinkat gyerekeknek és csecsemőknek.
Ültesse le babáját kényelmesen egy etetőszékre , hogy teljes mértékben élvezhesse az étkezést. A helyes választás érdekében helyezze előtérbe a kényelmet, a biztonságot és a méretet. Választhat az állítható etetőszékek és a kivehető talcával ellátott etetőszékek, a magasan dönthető nyugágyak és az ülésmagasítók között. A szoptatás alatti anyukák kényelméért szoptatószékeket és párnákat kínálunk.

Szűrés
Ár
 (Ft)
16 454 Ft - 638 273 Ft
Gyártó
Termék státusza