Wesco fejlesztő játékok - Vastagon fedő festékek

Figyelem! A Wesco termékeknél a szállítási idő akár 1-5 hét is lehet.


6termék 16

Folyékony Plakát Festék - Fedő és Fényes

Gyártó:
Wesco
Származási ország:
Franciaország
Raktáron (30 db)
1 912 Ft

Vastagon Fedő Vízfesték 1L

Gyártó:
Wesco
Származási ország:
EU
Raktáron (30 db)
3 018 Ft
6termék 16

A Wesco Vastagon fedő festékek olyan festékek, amelyek vízzel hígíthatók és alkalmasak különböző anyagok színezésére. A festékek magas pigmenttartalmúak, így intenzív és élénk színeket adnak. A festékek gyorsan száradnak, nem csíkoznak és nem repedeznek. A festékek könnyen keverhetők egymással, így bármilyen árnyalatot létrehozhatunk. A festékek környezetbarátok és nem tartalmaznak oldószereket vagy káros anyagokat.

A Wesco Vastagon fedő festékek különböző kiszerelésben kaphatók: 1 literes, 2 literes vagy 6 darabos készletben. A készletek hatféle alapszínt tartalmaznak: piros, sárga, zöld, kék, fehér és fekete. A festékek használhatók kreatív tevékenységekhez, mint például papírmassé készítés, műanyag tükrök díszítés vagy fafelületek védelme és dekorációja.

A Wesco Vastagon fedő festékekkel színes és vidám alkotásokat hozhatunk létre, amelyek kiemelik a felhasznált anyagok természetes szépségét. A festékekkel könnyű dolgozni, hiszen jól tapadnak a felületekre és nem igényelnek különleges előkészítést vagy utókezelést. A festékekkel bárki le tudja festeni a saját ötleteit és fantáziáját.

Szűrés
Ár
 (Ft)
1 912 Ft - 18 505 Ft
Gyártó
Származási ország
Termék státusza