Explor
Explor'action-Alagút
75 243 Ft

Explor'action-Alagút

A Wesco EXPLOR’action egy motorikus fejlesztő játéksorozat, amely különböző elemekből áll, mint például gerendák, sziklák, híd, karikák stb. A játékok összekapcsolhatók és különböző pályákat lehet velük kialakítani. A játékok biztonságosak, tartósak és könnyen tisztíthatók. A játékokat beltéren és kültéren is használhatod.

Rendelhető
75 243 Ft
Részletek

Explor’action alagút

Figyelem! A Wesco fejlesztő játékok esetében a szállítási idő akár 1-5 hét is lehet.

Motoros készségek változatos fejlesztése beltéren és kültéren.

Hozzon létre különböző pályákat, és a kívánt nehézségi szintet könnyen beállítható az elemek mozgatásával. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi, hogy végtelen számú pályát hozzon létre, így gyermekei minden nap új kalandot élhetnek át.

Az EXPLOR'action elemek segítik a gyerekeket abban, hogy megtanulják a motorikus készségeket, önbizalmat, kezdeményezőkészséget és fizikai képességeiben vetett bizalmat.

Biztonság: A nagyobb biztonság érdekében a sorozatban található elemek nincsenek éles élei.

Nagyon erős: Az EXPLOR'action termékcsalád blokkjai több gyermek vagy egy felnőtt súlyát is elbírják.

Könnyű : A tömböket a gyerekek is mozgathatják.

Higiénikus: A tömbök könnyen tisztíthatók és fertőtleníthetők.

Könnyen összeszerelhető: A tömbök könnyen és szilárdan kapcsolódnak egymáshoz, anélkül, hogy további összekötő alkatrészekre lenne szükség, amelyek elveszhetnek vagy akár veszélyesek is lehetnek.

Tartós: Kültéri használatra alkalmas anyagokból (kompozit fa, nagy sűrűségű UV-védelemmel kezelt műanyag, alumínium) készült.

 

100%-ban újrahasznosítható.

Megfelel az NFS 54-300 szabványnak: motoros tevékenység biztonsága.

Ftalátmentes

Méretek

H: 120 cm - SZ: 28 cm - M: 30 cm. Alagút: Ø 41 cm.

Anyaga: Vastag POLYETILÉN.

Mosás: vízzel.

Szín: KÉK

Tippek a használathoz: Beltéri és kültéri használatra.

 

A Wesco-ról:

 

Gyermeknevelés egy fejlődő világért, ez az egyedülálló Wesco mottója.

 

Minden, amire 0-12 éves korig egy gyermeknek szüksége lehet a harmonikus és sokoldalú fejlődéséhez. Egyedi, színes, vidám és nagyfokú fejlődést biztosító eszközök bölcsődéknek, óvodáknak, napköziknek, iskoláknak, speciális gyermekotthonoknak.

 

Az Európa szerte ismert és elismert Wesco termékek megváltozott képességű gyermekek esetében akár 18 éves korig is segíthetik a fiatalok fejlődését.

 

A Wesco volt az első tervező és gyártó, aki 1984-ben szivacsos, nagymotoros képességeket fejlesztő eszközöket, játékokat fejlesztett.

 

A francia központú vállalat több, mint 50 országban van jelen napjainkban. A játékok, eszközök tervezéséhez, fejlesztéseikhez éppen ezért hatalmas tudásanyagból meríthetnek ihletet.

 

A fejlődés több szegmensét is lefedő eszközeik között megtalálhatóak a kézügyesség fejlesztő játékok, memória fejlesztő játékok, logikai fejlesztő játékok, térlátás fejlesztése, síkbeli tájékozódás fejlesztése, kreatív fejlesztő játékok.

 

Továbbá sokoldalúan biztosítják gyermeke számára a fejlődést a szenzoros fejlesztő játékok, kognitív fejlesztés óvodásoknak, tapintás fejlesztő játékok, térbeli tájékozódást fejlesztő játékok.

 

"A gyógypedagógusokkal együttműködve terveztük, hogy segítse a gyermekkori készségek fejlődését: spontaneitás, természetesség, kísérletezés, mozgás."


"Több mint 40 éve azon dolgozunk, hogy minél eredményesebben fejlesszük a 0-12 év közötti gyermekeket."

 

"Fejlesztő eszközeink segítik a gyermekek mozgásának kialakítását a nagymozgásoktól a finom motorikus mozgásokig, az egyensúly érzékének fejlesztését, a koordinációs készség, a hallás, tapintás, szaglás, valamint minden olyan készség fejlesztését, amelyre egy iskolás korú gyermeknek az iskolába történő zökkenőmentes beilleszkedésre szüksége van."

 

"A bölcsődék és óvodák igényeinek megfelelően termékeink kifejlesztésekor elsődleges szempontok a hatékony készségfejlesztés, az egyszerű tárolhatóság, és a tartósság."

 

"Célunk az új gondolatok megismertetése a gyermekekkel foglalkozó pedagógusokkal, illetve az Ő újító gondolataik beépítése az európai gyermekfejlesztési gyakorlatba."

 

"A vásárlói elégedettség elsődleges! - Meghallgatni és a lehető legjobb megoldást kínálni. - Ez a cél!"

 

"A minőség a védjegyünk! - A tervezéstől a vásárlók kiszolgálásáig, a szabványoknak megfelelve, a minőség az egyik alapértékünk. Ezen alapul vásárlóink elégedettsége."

 

"Termékeink mindenki számára elérhetőek! - A termékeket úgy fejlesztettük, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek, ezzel támogatva az egymás felé nyitás lehetőségét."

 

"Elkötelezettek vagyunk a gyermekek jövője és a bolygónk felé! - A környezeti hatások csökkentése érdekében környezetbarát termékeket terveztünk és válogattunk. Termékeink 2008 óta hitelesített ISO 14001 minősítést kapnak."

 

"Gondoskodni a kreatív tehetségekről, akik a jövőben a világra vigyáznak. - Egy dolog biztos, minden gyermekben ott lapul a tehetség! A világ és önmaga felfedezésén keresztül, bátorságot szerezve kis felfedezőkké válhatnak... - Gyermeknevelés egy fejlődő világért."

Adatok
Gyártó
Wesco
Származási ország
Franciaország
Szélesség
28 cm
Magasság
30 cm
Hossz
120 cm
Korosztály
3-6 éves
Garancia
3 év
Cikkszám
58091
Tömeg
10 kg/db
A vásárlás után járó pontok
752 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!