Wesco fejlesztő játékok - Szőnyegek

Figyelem! A Wesco termékeknél a szállítási idő akár 1-5 hét is lehet.


2termék 12
2termék 12

A Wesco Szőnyegek egy olyan termékcsalád, amely a Wesco cég által kínált különböző szőnyegeket foglalja magában. A Wesco egy francia cég, amely 1975 óta foglalkozik készségfejlesztő játékok, bútorok és textíliák gyártásával és forgalmazásával. A Wesco Szőnyegek között megtalálhatók a következő típusok:

  • Rezistatoo szőnyegek: Ezek a szőnyegek kifejezetten a bölcsődék, óvodák és iskolák igényeire lettek kialakítva. Nagyon ellenállóak, könnyen tisztíthatóak és antibakteriálisak. Különböző méretekben, formákban és mintákban kaphatók.
  • Hip-Hop szőnyegek: Ezek a szőnyegek puha és meleg tapintásúak, ideálisak a pihenéshez és a játékhoz. Különböző színekben és méretekben elérhetők.
  • Puha szőnyeg: Ez egy nagyon vastag és puha szőnyeg, amely kényelmes alátámasztást biztosít a babáknak és a kisgyermekeknek. Különböző formákban és mintázatokban kapható.
  • Maxidoo szőnyegek: Ezek a szőnyegek nagyon nagy méretűek, akár 4x3 méteresek is lehetnek. Kiválóan alkalmasak nagyobb csoportok foglalkoztatására, például tornaórákon vagy mesemondáson. Különböző színekben és mintákban elérhetők.
  • Dekoratív párnák: Ezek a párnák nem csak díszítik a szobát, hanem kényelmes ülőhelyet is biztosítanak. Különböző formákban, méretekben és anyagokban kaphatók.

A Wesco Szőnyegek előnyei közé tartozik, hogy minőségi anyagokból készülnek, amelyek biztonságosak és tartósak. Emellett vidám és élénk színeikkel, valamint változatos mintáikkal hozzájárulnak a gyerekek fejlődéséhez és jókedvéhez

Szűrés
Ár
 (Ft)
14 980 Ft - 70 508 Ft
Gyártó
Származási ország
Szélesség
 (cm)
100 cm - 110 cm
Hossz
 (cm)
100 cm - 110 cm
Termék státusza