Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Biztonságos lépések - Kicsi - egyensúlyfejlesztő
Biztonságos lépések - Kicsi - egyensúlyfejlesztő
36 028 Ft

Biztonságos lépések - Kicsi - egyensúlyfejlesztő

Rendelhető
36 028 Ft
Részletek

Biztonságos lépések - Kis méret - egyensúlyfejlesztő

 

Ezek a kövek segítik az egyensúlyérzék és a koordináció érzékének fejlesztését. Erős műanyag csúszásgátló alappal ellátva.

A Wesco - Biztonságos lépések - Kicsi - egyensúlyfejlesztő egy remek eszköz a gyerekek egyensúlyérzékének és koordinációs képességeinek fejlesztésére. A termék kiváló minőségű műanyagból készült, amely rendkívül tartós és biztonságos. A fejlesztő játék alakja egyedi és kreatív, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy egyensúlyozó játékokat játsszanak.

 

A Biztonságos lépések - Kicsi - egyensúlyfejlesztő alján található gumitalpak biztosítják, hogy a fejlesztő játék ne csússzon a talajon. Könnyen tisztítható és tárolható. A termék kis mérete lehetővé teszi, hogy könnyen mozgatható és tárolható legyen.

 

A gyermekek imádni fogják, hogy kipróbálhatják és használhatják ezt a terméket, amely biztosítja nekik a szórakozást és a mozgást egyszerre.

Végül, a Wesco Biztonságos lépések - Kicsi - egyensúlyfejlesztő egy kiváló eszköz a kicsik számára, akiknek szükségük van a mozgásfejlődésre, és arra, hogy javítsák az egyensúlyérzéküket, koordinációjukat. Ez egy olyan termék, amely egyszerre segíti a gyermekek fejlődését, és örömteli játékot biztosít.

 

Biztonságos lépések - Kis méret - egyensúlyfejlesztő méretei:

 

Hossz: 37 cm

Szélesség: 37 cm

Magasság: 8,5 cm

Mozgás és játék

A mindennapi mozgás nagyon fontos a jó közérzethez. A gyermekeknek hatalmas a mozgásigényük. A mozgással megismerjük határainkat, képességeinket, melyeket tovább fejleszthetünk.

Figyelem! A Wesco fejlesztő játékok esetében a szállítási idő akár 1-5 hét is lehet.

Adatok
Gyártó
Wesco
Származási ország
EU
Szélesség
37 cm
Magasság
8,5 cm
Hossz
37 cm
Garancia
1 év
Cikkszám
00749
Tömeg
5 kg/db
A vásárlás után járó pontok
360 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek